06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com
puntjes deco

Vraag jij wel eens om feedback?

5 maart 2021

Je kent het gezegde vast wel: ‘Feedback is een cadeautje’. Ook al is dit een cliché, ergens denk ik dat hier een kern van waarheid in zit. Want door feedback te vragen kun jij jezelf continu blijven ontwikkelen.

Eigenlijk zou je feedback kunnen gebruiken om te spelen tijdens de activiteiten die je uitvoert. Zo kom je er spelenderwijs achter welke vorm werkt en welke niet. Het blijven oefenen betekent dat jij je vaardigheden steeds verder verdiept, jezelf nog meer ontdekt en laat zien wie je bent!

Zo ben ik eind vorig jaar begonnen met deze Selfdisco mails. In de afgelopen maanden heb ik veel reacties mogen ontvangen (dank jullie wel daarvoor!) en ik heb heel wat woorden getikt. Soms wat té veel zo bleek uit de feedback 😉. Anderen gaven aan het juist een wekelijks verdiepingsmoment te vinden en, afhankelijk van het onderwerp, de mails met volle aandacht te lezen.

Nu luister ik goed naar jullie feedback en daarom ga ik de opzet van deze mails aanpassen. Natuurlijk blijft het thema jezelf nog beter leren kennen en jezelf laten zien!

Vanaf volgende week heb je de keuze hoe je de Selfdisco gaat consumeren

Je zal een interactieve mail ontvangen waarin je kan kiezen om de volledige tekst te lezen via een blog, te luisteren in nieuwe, korte afleveringen van de Creators Podcast of te kijken/luisteren via een video. De Selfdisco vraag en actie vind je nog steeds in de e-mail inclusief een inleiding van het thema. De achtergrondinformatie zit in de overige stukken.

Op deze manier wil ik het voor iedereen behapbaar en toegankelijk maken. Je kunt dus op je eigen manier onze Selfdisco snacks consumeren 🙌🏽

Selfdisco van de week 🎉

Dansen op de interacties met jezelf en anderen…

Elke week heb ik een uitdaging voor je die je helpt jezelf beter te leren kennen en jezelf meer te laten zien, bestaande uit een vraag en een actie. Het is nu aan jou 😉! Beantwoord de volgende vraag voor jezelf en voer de bijbehorende actie uit:

Hoe vaak vraag jij om feedback en hoe gemakkelijk pas jij je aanpak aan de omstandigheden en feedback aan?

Maak eens een lijst van mensen die je graag om feedback zou willen vragen, noteer erbij voor welk onderwerp je ze zou vragen. En nu komt het: Bel tenminste een van de mensen op je lijst en vraag om die feedback. Zet ‘m op!

Ben jij klaar om de feedback te ontvangen? Feedback ontvangen kan ook een kunst zijn, al zou het moeten gaan om het proces en niet om jou persoonlijk. Ik ben heel benieuwd naar jullie inzichten over de feedback die jullie hebben mogen ontvangen. Deel dit vooral met mij via de mail of met elkaar in de Creators Community.

Laat de feedback maar komen en kijk wat er gebeurt!
En je feedback over de nieuwe opzet is ook zeer welkom.

Ruben Klerkx

PS. Er staat ook weer een nieuwe Creators Podcast online! In de podcast heb ik het met Martijn Aslander over hoe we technologie vóór onze creativiteit kunnen laten werken. Beluister ons gesprek op Spotify of Apple Podcast

Wekelijkse tips, tools en inspiratie om jezelf (en anderen) beter te leren kennen, jezelf meer te laten zien en effectiever te communiceren

Het zit allemaal al in je. Die geweldige ideeën, jouw vermogen om te creëren, jouw eigenheid. Soms wat dieper verstopt dan je lief is. Selfdiscovery of zelfonderzoek maken wij leuk en behapbaar door kleine stapjes, tips en verhalen. De kern: leer interacties te onderzoeken. Interacties met anderen en de interactie met jezelf.

Laat je inspireren in de wekelijkse Selfdisco mails. Resultaat? Je zult meer creëren en meer creatief zelfvertrouwen kweken. Door het spelen en oefenen met de tools en tips leer je om jezelf en de mensen om je heen te activeren.

Meer dan 1000 getalenteerde professionals ‘dansen’ op de selfdisco

Duizenden Creators tunen wekelijks in voor updates van the Creators Podcast, videocontent en events (online en offline).

Schrijf je nu in en ontvang 5 super tools om direct meer uit jezelf te halen 💪🏽 en ontvang kortingen op events en workshops van the Creators Company

Ook leuk.

icoon Artikel Lees dit artikel
Ben jij een uitsteller? 26 februari 2021 Je herkent het vast wel dat je al een tijdje aanhikt tegen die...
icoon Artikel Lees dit artikel
Dit is misschien wel mijn grootste uitdaging 19 februari 2021 Wat rennen we altijd maar hard door. We zijn voortdurend...
icoon Artikel Lees dit artikel
Geloof jij in intuïtie? 12 februari 2021 Geloof jij in intuïtie? Dat je dingen kunt aanvoelen, zonder ze te kunnen...