06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Events & Trainingen

Wij geloven dat de wereld er mooier en beter uit ziet als iedereen zijn creërend vermogen omarmt en inzet. We stimuleren en faciliteren kennisdeling en co-creatie. Om dat creërende vermogen, die creatieve vaardigheden en kennis te verbeteren helpen we je via gave online content, Meetups, (online) events en onze masterclasses. Bekijk hieronder in onze kalender wat we allemaal organiseren en wanneer je kunt deelnemen om zo meer uit je ideeën te halen 🎉

20 OKT & 3 NOV 2020 #INTERACTIE

online Liberating Structures clinics

Luisteren, elkaar helpen, intervisie, brainstormen, vergaderen. Allemaal aspecten die je kunt veranderen. Met simpele doch supereffectieve interactiepatronen kun je je gesprekken en overleggen verbeteren en je werk leuker én effectiever maken…

20 oktober om 19.30u online Liberating Structure Basis clinic

Kennismaken met de principes van en gedachten achter Liberating Structures en zelf ervaren wat Liberating Structures in een groep teweeg brengen.

3 november om 19:30u online Liberating Structure Medium clinic

(online) Liberating Structures toepassen en meerdere Structures aan elkaar koppelen (string) om flow te creëren.

50,- ex. btw

26 OKT 2020 #INTERACTIE

Unf*ck Virtual Workshops

Sinds Corona is vrijwel alles ineens digitaal… Je werkweek zit vol online meetings, workshops en andere virtuele samenkomsten. Aan het einde van de week heb je haast vierkante ogen van al die schermen. Het nadeel van al die online sessies is dat ze vaak zo slecht gefaciliteerd worden. Een uur lang luisteren naar dezelfde paar mensen die maar door blijven ratelen. Of als je pech hebt naar een presentatie moeten kijken waarin één iemand voortdurend zit te zenden.

Gelukkig kan het anders. Wij hebben onze jarenlange ervaring met het organiseren en faciliteren van online en offline meetings gebundeld en in een interactieve workshop verwerkt. In 2,5 uur ervaar en ontdek je wat er nodig is om van jouw online sessie een succes te maken.

Tickets 59,-

#unfuckvirtualworkshops #hellyeah

2 & 4 NOV. 2020 #WORKSHOPS

Deep Democracy introductie

Leer het niet gevoerde gesprek te voeren

Heb je ook wel eens van die frustraties over anderen? Wil je die frustraties lekker spuien én er tegelijkertijd iets constructiefs mee doen. Kom dan naar een van deze twee workshops waarin je enkele principes van Deep Democracy ervaart en leert gebruiken.

2 nov: Het niet-gevoerde gesprek tussen gemeentes en burgers

4 nov: Het niet gevoerde gesprek tussen docenten en studenten 

Over hoe we dichter tot elkaar kunnen komen en elkaar beter kunnen begrijpen. Beide werelden komen aan het woord en geven inzicht in elkaars wereld. Hoe? Kom ook en vind het uit!

Tickets: 59,-

11 DEC 2020 #MASTERCLASS

Masterclass Innovatie & Creatief Denken

Wil je jouw innovatievermogen een boost geven? Meer kans op succes privé en zakelijk? Betere ideeën genereren? Hoe werkt dat dan? En wat heb je er verder aan? Vergroot jouw creatieve vermogen om sneller, meer en betere ideeën te genereren. Speel beter in op een snel veranderende omgeving. Krijg inzicht in hoe je een innovatiecultuur kunt neerzetten en creëer betere samenwerking met elkaar en andere afdelingen.

Tickets: 79,-

Gratis

Meetups

Sluit je aan bij onze Meetup groep en kom naar de maandelijkse Meetups waarin je leert, experimenteert, lacht, probeert, faalt en vooral: jouw ideeën de wereld in slingert.

We werken zoveel mogelijk op een all-expert-basis. Wat wil zeggen dat niet één iemand de kennis in huis heeft en die over de rest heen stort. Maar dat we uitgaan van de kennis en creativiteit van de groep en die naar boven halen. We Leren van elkaar en met elkaar door direct de juiste vragen voorgeschoteld te krijgen. Diepgang i.p.v. oppervlakkigheid. We experimenteren en ervaren. Een veilige omgeving met gelijkgestemden waarin je veilig kunt proberen en testen. Elkaar horen, zien en respecteren staan bovenaan. Niet te vergeten.. doen, doen, doen! Creatief denken is creatief doen. Alle theorieën die we bedenken met elkaar testen we direct uit. De eerste stap is vaak het moeilijkst om te zetten, door die stap samen te nemen wordt het een stuk gemakkelijker.

Nooit meer iets missen?

Schrijf je in voor ons online magazine boordevol tips, artikelen, tips, events en trainingen om meer uit je ideeën te halen. Meer energie. Meer betrokkenheid. Meer euro’s.