06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Ideation, Creativity & Innovation

Wie meer en betere ideeën bedenkt, vergroot de kans op succes. Privé én zakelijk. Maar een idee bedenken, hoe werkt dat eigenlijk? Wat doe je ermee? En wat heb je daar verder aan?

Ideeën ontstaan vanuit verbeeldingskracht, worden aan het werk gezet door creativiteit en in praktijk gebracht door innovatie. Het bedenken van ideeën, de creativiteit waarmee je werk maakt van jouw idee en de innovatie die hierbij komt kijken, zijn heel nauw aan elkaar verbonden. Door je creatieve brein te leren kennen en meer creatief zelfvertrouwen op te bouwen, kun je sneller en gemakkelijker waardevolle ideeën bedenken. En dat betaalt zich dubbel en dwars uit.

Wil jij bouwen aan een innovatiecultuur? Meer ideeën, meer durf en méér succes? Boek een masterclass en ontdek de kracht van collectieve creativiteit.

”Door de workshop heb ik geleerd om op een leuke manier goede gesprekken te voeren met mijn collega’s en hierdoor meer uit jezelf en de samenwerking te halen.”

”Met name de stijl en gebruik van diverse werkvormen sprak ons heel erg aan omdat er goede energie op gang kwam en iedereen wordt betrokken.”

”Door een paar simpele oefeningen en een grote dosis humor hebben we in een paar uur tijd inzicht gekregen in onze teamdynamiek én in waar wij als individu kunnen bijdragen aan verbetering. Resultaat in 2 uur voor 70 man! Zeker aan te raden.”

Co-creatie

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’ is een bekend motto in zakenland. Maar is dat echt zo? Bereik je méér door samen te werken? Het antwoord op die vraag, daar kunnen we kort over zijn: ja, samenwerken werkt! Met een dikke vette maar: alleen als je het goed aanpakt – en dat is niet makkelijk. Echte co-creatie, waarbij de som van de delen meer waard is dan de losse delen, ontstaat alleen in een veilige omgeving. In een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, kun je van elkaars ideeën leren, hierop voortbouwen en ze verbeteren. Hoe? Door te beginnen met écht luisteren.

Om dit te bereiken zetten steeds meer mensen Liberating Structures in. Met Liberating Structures kun je gemakkelijk en snel de volledige potentie van een groep benutten en iedereen betrekken en activeren.

Gratis

Meetups

Leer, experimenteer, lach, probeer, faal en ontdek. Sluit je aan bij de Meetups van the Creators Company en slinger jouw ideeën de wereld in. Samen met onze community en mede-creatievelingen steken we maandelijks de koppen bij elkaar om nóg beter te worden.

Tijdens de Meetups gaan we uit van het all-expert-principe. Dat houdt in dat niet één iemand de rest van de groep vertelt hoe het moet, maar dat we de kracht, kennis en creativiteit van alle aanwezige ‘experts’ naar boven halen en benutten. Van elkaar en met elkaar leren door het stellen van de juiste vragen en het vinden van nog betere antwoorden. Geen oppervlakkig praatje, maar sessies met diepgang waar je direct profijt van hebt.

In een veilige omgeving experimenten en ervaren we, waarbij we elkaar horen, zien en respecteren. Want zeg nu zelf: iedereen heeft toch hetzelfde doel? We willen allemaal goed zijn in wat we doen en groeien, persoonlijk én zakelijk. Creatief denken is creatief doen, dus hop-hop aan de slag! Alle theorieën die we bedenken testen we meteen uit. Zo maken we die moeilijke eerste stap een stuk eenvoudiger.
Tijdelijk volledig online.

Samen waardevolle ideeën genereren?