06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Ideation, Creativity & Innovation

Wanneer je meer en betere ideeën kunt genereren heb je meer kans op succes. Privé en zakelijk. Ideeën genereren, hoe werkt dat dan? En wat heb je er verder aan? 

Ideeën ontstaan vanuit verbeeldingskracht, worden aan het werk gezet door creativiteit en in de praktijk gebracht bij innovatie. Het bedenken van ideeën en creativiteit/innovatie zijn heel nauw met elkaar verbonden. Door je creatieve brein te leren kennen en meer creatief zelfvertrouwen op te bouwen kun je sneller en gemakkelijker waardevolle ideeën bedenken.

”Door de workshop heb ik geleerd om op een leuke manier goede gesprekken te voeren met mijn collega’s en hierdoor meer uit jezelf en de samenwerking te halen.”

”Met name de stijl en gebruik van diverse werkvormen sprak ons heel erg aan omdat er goede energie op gang kwam en iedereen wordt betrokken.”

”Door een paar simpele oefeningen en een grote dosis humor hebben we in een paar uur tijd inzicht gekregen in onze teamdynamiek én in waar wij als individu kunnen bijdragen aan verbetering. Resultaat in 2 uur voor 70 man! Zeker aan te raden.”

Co-creatie

Is het werkelijk zo dat je samen verder komt? Dat je meer bereikt? Als je het goed aanpakt wel, maar het is niet makkelijk. Echte co-creatie waarbij de som van het delen meer waard is dan de losse delen kan alleen in een veilige omgeving ontstaan. In een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn kun je van elkaars ideeën leren, erop voortbouwen en ze verbeteren. Om die veilige omgeving te creëren zul je moeten oefenen met luisteren naar elkaar. Je zult je oordelen uit moeten stellen en je empathisch vermogen moeten vergroten. 

Om dit te bereiken zetten steeds meer mensen Liberating Structures in. Met Liberating Structures kun je gemakkelijk en snel de volledige potentie van een groep benutten en iedereen betrekken en activeren.

Gratis

Meetups

Sluit je aan bij onze Meetup groep en kom naar de maandelijkse Meetups waarin je leert, experimenteert, lacht, probeert, faalt en vooral: jouw ideeën de wereld in slingert.

We werken zoveel mogelijk op een all-expert-basis. Wat wil zeggen dat niet één iemand de kennis in huis heeft en die over de rest heen stort. Maar dat we uitgaan van de kennis en creativiteit van de groep en die naar boven halen. We Leren van elkaar en met elkaar door direct de juiste vragen voorgeschoteld te krijgen. Diepgang i.p.v. oppervlakkigheid. We experimenteren en ervaren. Een veilige omgeving met gelijkgestemden waarin je veilig kunt proberen en testen. Elkaar horen, zien en respecteren staan bovenaan. Niet te vergeten.. doen, doen, doen! Creatief denken is creatief doen. Alle theorieën die we bedenken met elkaar testen we direct uit. De eerste stap is vaak het moeilijkst om te zetten, door die stap samen te nemen wordt het een stuk gemakkelijker.

Samen waardevolle ideeën genereren?