06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

Conversation Design

Alles om je heen is ontworpen. Van je mobiele telefoon tot je lunchtrommel. Van je fiets tot de omgeving waarin je woont. Door te ontwerpen en vorm te geven kun je invloed op de toekomst uitoefenen. Door design maken we zaken morgen mooier dan ze vandaag zijn. Er is echter een gebied waar men nog weinig nadenkt over design. Dat is bij conversaties tussen mensen. Deze conversaties kun je ook vormgeven. Door na te denken over hoe je vergadert, overlegt, projecten inricht, updates geeft, small talk en grote gesprekken voert verbeter je de samenwerking tussen mensen.

Er zijn een hoop gedrags- en interactiepatronen die je kunt leren. Jij kunt ook jouw interacties vormgeven en zo meer resultaten behalen, je communicatie verbeteren en bovenal; een plezieriger leven leiden.

”De inzichten in hoe verschillend we allemaal werken leidt tot betere ideeën die sneller worden uitgevoerd. Wij gaan zeker aan het werk met de uitkomsten, de eerste aanzet is daar al voor gedaan!”

”Deelnemers voelen zich meer betrokken bij het proces. De eensgezindheid is gegroeid omdat iedereen over eenzelfde probleemstelling nadenkt.”

”TCC weet de klantvraag op een creatieve manier te verdiepen. Voor ons werd dit een ‘Game’Storm, zodat we concrete acties voor het stimuleren van een innovatieklimaat konden inzetten.”

Brainstormen

Brainstormen, de moeder der ideeënboosters. Maar hoe voorkom je dat zo’n creatieve sessie uitmondt in lukraak roepen, overambitieuze ideeën, het bouwen van luchtkastelen en plannen die vaak niet haalbaar zijn? Het gevaar van het verliezen van de focus, het doel waar de brainstorm feitelijk voor wordt georganiseerd, ligt altijd op de loer.

Om brainstorms effectief te laten verlopen is een duidelijke opzet nodig. Door de creatieve input te sturen naar een concrete vraag, ga je rechtstreeks op de oplossing af. Wil je dat jouw brainstorm niet de breedte, maar juist de diepte ingaat? Ontdek de brainstorm technieken van the Creators Company en haal méér uit de creativiteit – en kostbare tijd! – van jouw team. 

Design sprint

Eindeloos overleggen, lange doorlooptijden en grote investeringen zónder de zekerheid dat een product of innovatie überhaupt voldoet aan de marktvraag. Bedrijven en organisaties die marktkansen willen benutten, nieuwe ideeën willen toetsen of producten willen verbeteren lopen maar wat vaak tegen dezelfde kostbare muren op. Daarom laten wij je ervaren hoe jij voor goud gaat. Met een design sprint ga je razendsnel van concept naar breed gedragen oplossing!

Combineer strategie, innovatie, gedragswetenschap en ontwerpdenken in één proces: doe een design sprint! Binnen vijf dagen wordt een idee omgezet in een werkend prototype dat getest wordt door de eindgebruikers. Deze beproefde methode is voor vele toonaangevende bedrijven inmiddels net zo gangbaar en populair als de vrijmibo. Het beste nieuws? Net als Google, Nyenrode en NS kan ook jij binnen no-time naar de beste, breed gedragen en innovatieve oplossingen sprinten!

Wil jij vernieuwing versnellen? Werken aan oplossingen die écht werken? Met een design sprint is jouw bedrijf in de winning mood!

”In korte tijd met een klein team, tegen lage kosten, grote stappen maken. Zeker aan te raden! We hebben deze methodiek intern aangehouden. Ideeën en interacties worden sneller geïmplementeerd en de energie en enthousiasme is blijvend!”

”Wat zo fijn is aan de sessies, is dat mensen die zich anders niet laten zien nu ook een mening durven hebben, ideeën kunnen spuien. Er wordt ‘echt’ samengewerkt, de interactieve werkwijze maakt iedereen wat losser, er komt letterlijk energie vrij!”

”Binnen 5 dagen antwoord op de meest kritieke businessvragen via ontwerp, prototyping en testing van ideeën bij de ideale klant.”

Samen ontwikkelen?