06 5201 5521
hello@thecreatorscompany.com

persoonlijke ontwikkeling leuk en toegankelijk gemaakt

Het merendeel van onze tijd besteden we aan onze eigen creaties: waardevolle content en tools die we gratis aanbieden. Omdat we vinden dat persoonlijke ontwikkeling voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bekijk hieronder op wat voor verschillende manieren we je kunnen helpen, inspireren en activeren om werk te maken van je ideeën 👇🏽

#zelfontwikkeling

free tools

Boost je creatiekracht en je creatieve vermogen om zo meer met je ideeën te doen. Oefen met het veranderen van je conversaties om zo te werken aan je relaties en je situaties.

Maak gratis een account aan voor je eigen persoonlijke ontwikkelomgeving en krijg onbeperkt toegang tot al onze tools, werkvormen, templates en whitepapers. Elke maand vullen we de KIT aan met nieuwe tools.

Log in en gebruik de tips en tools direct. Want we zeggen niet voor niets: “Kennis is geen macht, kennis delen is pas macht en toegepaste kennis is pas échte kracht” 💪🏽

#inspiratie

Creators Mail

Het zit allemaal al in je. Die geweldige ideeën, jouw vermogen om te creëren, jouw eigenheid. Soms wat dieper verstopt dan je lief is.

Maar weet je wat het leuke is? Als je voluit leeft, dan komen al die eigen-aardigheden vanzelf naar boven. Dat is het ultieme doel: in actie komen en creëren. Dat maakt je leven uiteindelijk lichter en leuker.

Dat is waar wij je graag bij helpen met onze maandelijkse Creators Mail.

Ontvang 1x per maand een mail boordevol tips, tools, vragen, oefeningen e.a. inspiratie om je eigen verandering vorm te geven. Omdat je het zelf kunt én het niet alleen hoeft te doen.

Doe jij ook mee?

#luistergenot

Creators Podcast 🎧

Een podcast over hoe we onze dromen, doelen en ideeën kunnen realiseren door meer te creëren. Hoe we in actie kunnen komen om onze invloed, inkomen en impact te vergroten. Met elke maand een nieuwe, inspirerende gast.

Enkele van de gasten die je in eerdere afleveringen terug kunt luisteren zijn: Wouter de Jong, Jan van Setten, Niels Oosthoek, Arie Boomsma, Giel Beelen en Ali B.

Volg de Creators Podcast en ontvang als bonus elke week een nieuwe Selfdisco snack. In deze korte afleveringen (5-10 minuten) werk je op een leuke manier aan jezelf en je doelen 💪🏽

#co-elevatie

Creators Community

Wil je next level gaan? Sluit je aan bij de Creators Community en slinger jouw ideeën de wereld in. Samen met de andere members steken we maandelijks de koppen bij elkaar om nóg beter te worden. Leer, experimenteer, lach, probeer, faal en ontdek.

In een veilige omgeving experimenten en ervaren we, waarbij we elkaar horen, zien en respecteren. Want zeg nu zelf: iedereen heeft toch hetzelfde doel? We willen allemaal goed zijn in wat we doen en groeien, persoonlijk én zakelijk. Creatief denken is creatief doen, dus hop-hop aan de slag! Alle theorieën die we bedenken testen we meteen uit. Zo maken we die moeilijke eerste stap een stuk eenvoudiger. Tijdelijk volledig online.

Samen waardevolle ideeën genereren?